標籤

2013年5月21日 星期二

theZtyle X Asana G5消腩丸試用(減肚腩絕無問題!!)

G5消腩丸是Asana的皇牌產品之一,由2003年推出至今,已發展至第五代,為萬寧最熱賣之

健康瘦身產品。

G5消腩丸採用十多種珍材研製而成,包括納豆激酶、黃金舞茸、紅景天、蘆薈、鼠李皮、

杜松籽、布枯葉等,除了能有助溶解脂肪外,還有效暢通血氣,

為消脂減腩同時強健心臟的天然健康瘦身產品。

每盒90粒

超開心勁高興,呢盒消腩丸直頭黎得非常好,因為我正正就有肚腩呢個大問題呢>.<~





盒旁亦清楚標明了營養資料!

適合人士:男女均可,針對難減大肚腩人士。特別適合食得多、坐得多、

少運動、身體發胖、血氣弱人士。

成份:乳糖,蘆薈精華,鼠李皮,明膠、紅景天、枳實精華、咖啡因、銀杏精華、

硬脂酸鎂、黃金舞茸、布桔葉、杜松籽、納豆激酶、熊果葉、食用金色素。(含奶類製品)

品質認証:GMP質量生產,通過香港食品安全測試,成份天然,不含西藥,無副作用。




『8大。消腩神效』

1.神效消腩,又扁又平 /2.暢通血氣,面色紅潤

3.去脂去油,無阻應酬 /4.清血排毒,精神健康

5.疏通經絡,排走積水 /6.調理腸胃,去清宿便

7.瘦上下身,健美纖瘦 /8.瘦身補身,機能倒康


御用珍材:

納豆激酶:快速溶脂,助您暢通全身血氣,保持心血健康

黃金舞茸:強化肝臟機能,清油脂,為您減去肚腩多餘脂肪

紅景天:行氣活血,極速打通全身經絡,趕走大、中、小肚腩

蘆薈、鼠李皮:快速活腸排毒,去除腸腩廢物及宿便

杜松籽、布桔葉:迅速暢通經絡,排清積水毒素

銀杏精華、熊果葉:加速心血循環代謝,預防脂肪積聚

枳實精華、咖啡因:加快熱量消耗,強效消滅頑固脂肪。





神效極速進程:

(速見排毒期)第1至7日:活化腸道,排走宿便

(速見行血期)第8至14日:暢通血氣,精神健康

(速見消脂期)第15至30日:體重下降,肚腩收細

(速見健美期)第31至90日:肚腩扁平,持久纖瘦

 



哈...打開盒後還有張幸運拆拆卡,其實這張拆拆卡的禮品是杯來的啦!




一盒有2包消腩丸,1包有45粒,兩包一共有90粒





包裝後亦印有食用期限和建議服量和成份等等!重點是包裝設計了保鮮膠粘,

每次食用完只要對貼返好就行了,好方便呢,咁就唔怕d藥丸因保鮮得唔好而潮濕等等問題!




服用方法:每日2次,每次3粒,餐前15分鐘服用便可!

用後感:唔好講笑,我晚上服用第一次後,第二日朝早,即刻有料到,係咁不停去廁所,

因我係嚴重便秘果種人黎架,可以2-3日都無廁所去>.<,但我一服用後,

頭幾日可以一日去2-3次廁所,每次份量都幾多下架,跟住打後日子堅係日日最小都有1次廁所

去,雖然便便是有點希,但不是痾水的那種,不過問題在,我每次服用後,要去廁所前都會感覺

到好肚痛,不知是否每人都是這樣的呢?不過去完廁所後肚痛感就會立即消失了!

 


下圖的是服用前拍下的!好肥的肚腩呢,前不多29腰呀!嗚...........救命




我服用兩星期後,嘻...已經有進展啦,減左0.1吋,即是28.8吋喇!

有人可能會覺得,乜減得個0.1吋咁小咋?

嘩...對我黎講一d都唔小,有減到已經係好大的堆動,每次減小小,就會好快減到理想腰圍喔!

我其實只要減多0.5吋已經好滿足架喇!!唔使減得太多,只要有返條腰就足夠!哈哈


沒有留言:

張貼留言