標籤

2012年8月3日 星期五

Dove Ultimate White7天淨白美肌止汗香體系列


Dove Ultimate White 7天淨白美肌止汗香體系列

包括一支噴霧裝及走珠裝

產品簡介
蘊含Omega 6成分,為肌膚提供所需的脂肪酸,建立保護屏障,並能促進細胞再生,
美白、紓緩、修護一take過,有助去除頑固的黑色素,保持肌膚亮麗皙白。
一如Dove其他產品,Dove Ultimate White含1/4乳霜成分,帶來極佳的滋潤效果,
給予肌膚最柔滑細緻的呵護。

而家D天氣咁悶熱,我成日座巴士座地鐵都會聞到格離果個好勁既異味架,
真係臭到吸啖氣都難呀,如果男人就話無得講姐,但如果連女仔都咁勁異味,
真係好羞怪架嘛!!但而家只要用上dove 既香體系列,異味?通通話咁易無晒啦!!


Dove Ultimate White 7天淨白美肌止汗香體系列(噴霧裝)

用量:169ml


樽底亦印了倒期日!


噴霧設計,方便使用!


樽頂亦加了防滑設計,咁就唔怕用果陣會跌落地下啦!

緊記,每次使用時要上下搖幾下喔!!


搖好後,然後使用時就好似下圖這樣,按著樽頂然後慢慢按一下便可使用!



用時唔需要按得太大力架,輕輕一按就可,然後就會噴出香體,噴頭距離腋下15公分,

噴於腋下3秒鐘便足夠!所以每次使用時無需要用得太多,否則就會由香變臭架喇!

Dove Ultimate White 7天淨白美肌止汗香體系列(走珠裝)

用量:40ml


同樣地,樽底印了倒期日!!可等大家安心使用!!


走珠設計,


未使用前,可見腋下都幾黑下架!!(怕羞)


已使用後,可見腋下立即見到有部分既黑色素已經無咁黑,

而每次使用時在腋下滾動4-6下便可!!


方便大家睇清楚D,我再用係手上,我只係滾動左2-3下後已經見到有部份已經變白左!


等一陣之後,白色部份就會慢慢消失的,所以大家唔使驚喔!!



沒有留言:

張貼留言